Managed hosting door True

Nieuw Europees upgradeprogramma voor TomTom GO

 

TomTom, leverancier van persoonlijke navigatiesystemen, kondigt vandaag de beschikbaarheid aan van het upgradeprogramma voor huidige gebruikers van TomTom GO.

Deze upgrade zorgt ervoor dat bestaande klanten kunnen profiteren van TomTom’s verbeterde software met nieuwe functies en de nieuwste regiokaarten. De vernieuwde kaarten en software zijn voor een aantrekkelijke prijs verkrijgbaar voor alle huidige TomTom GO-bezitters, via de website van TomTom.

Het upgradeprogramma biedt huidige bezitters van TomTom GO twee verschillende upgrade-opties: een complete upgrade van de software en de individuele regiokaarten, voorgeïnstalleerd op een SD-kaart. De kaarten bevatten naast de Benelux ook het volledige hoofdwegennet van West-Europa en bieden naadloze navigatie over grenzen van de Europese landen heen.

Gebruikers kunnen de SD-kaart van de Benelux aanvragen, die vervolgens wordt geleverd, inclusief het hoofdwegennetwerk van Europa. Het upgraden is eenvoudig - gebruikers steken simpelweg de nieuwe SD-kaart in hun TomTom GO en de veranderingen worden doorgevoerd - echt ‘Plug & GO’ dus. Deze volledige upgrade kost slechts € 79,- incl. BTW (exclusief afhandeling- en verzendkosten).

Er is tevens een complete upgrade CD-set voor Maps of Western Europe. Deze upgrade is geldig voor alle TomTom GO-bezitters met Maps of Western Europe op CD-rom. De upgrade cd’s bevatten gedetailleerde kaarten van iedere regio in West-Europa en biedt naadloze navigatie over de verschillende landsgrenzen heen. Deze set met up-to-date kaarten kost slechts €59 incl. BTW (exclusief afhandeling- en verzendkosten).

Naast de nieuwste, meest up-to-date kaarten met extra ‘Points of Interest’ zoals benzinestations, parkeerplaatsen, restaurants, geldautomaten en hotels, is de software ook voorzien van een aantal nieuwe functies, waaronder:
* Volledige ondersteuning voor reisplanning, met routes naar verschillende bestemmingen en stoppunten onderweg;
* Volledige, gedetailleerde ondersteuning van postcodes (alleen in Nederland en het Verenigd Koninkrijk);
* Routeplanning: kies de snelste, kortste routes of vermijd tolwegen, knelpunten of de snelweg;
* Gesproken route-instructies in ruim 30 talen;
* Scherm-interface beschikbaar in 20 talen;
* TomTom PLUS diensten: download extra’s, zoals real-time verkeersinformatie, nieuwe ‘Points of Interest’, kaarten van steden, nieuwe stemmen, flitspalen en up-to-date informatie over het weer.

Het TomTom GO upgradeprogramma is vanaf 25 april 12:00 uur beschikbaar. Bezoek voor meer informatie over het bestellen van de TomTom GO-upgrade, de website van TomTom.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/579859). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.