Managed hosting door True

OutSystems verhuist naar groter pand

 

De Benelux-tak van OutSystems, leverancier van het gelijknamige rapid application delivery (rad)-platform, verhuist naar een groter kantoor. Het bedrijf verhuist van een pand in Maarssen naar een nieuwe vestiging in kantorenpark Papendorp in Utrecht. Vanaf die plek hoopt het bedrijf zijn activiteiten verder uit te bouwen.

Het personeelsbestand van OutSystems groeide in een jaar tijd van zeven naar vijftien man. Volgens het bedrijf is de belangstelling voor het ontwikkelplatform in een stroomversnelling geraakt. Het stelt dat steeds meer bedrijven hun rad-platform naast mobiele applicaties, add-on functionaliteit en klantenportals ook voor volwaardige kernapplicaties gebruiken.

Op de nieuwe locatie zijn ook ruimten voor trainingen en presentaties ingericht. Die ruimten worden onder meer gebruikt voor het verzorgen van opleidingen tot certified OutSystems-ontwikkelaar, partnermeetings en inhoudelijke, branchespecifieke sessies voor bestaande en toekomstige klanten.

Oracle-omgeving Eneco

Het rad-platform van OutSystems wordt in Nederland onder meer gebruikt door energiemaatschappij Eneco. Die organisatie moderniseert zijn Oracle-omgeving met behulp van het rad-ontwikkelplatform. Ook de Franse bank Crédit Agricole en Vopak (opslag en overslag chemie- en olieproducten) zijn klant. OutSystems Benelux meldt dat in 2015 onder de nieuwe klanten zeker twintig grote bedrijven waren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5724143). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.