Managed hosting door True

Flusso bouwt ook via OutSystems-platform

 

Development Ontwikkelplatform

OutSystems, leverancier van het gelijknamige rapid application delivery (rad)-platform en Flusso, ontwikkelaar van maatwerkapplicaties, hebben een strategische partnerovereenkomst getekend. Flusso gaat het rad-platform van OutSystems naast Java en Progress inzetten voor de ontwikkeling, uitrol en het beheer van bedrijfsapplicaties op maat. OutSystems is van oorsprong Portugees maar heeft zijn hoofdkantoor tegenwoordig in het Amerikaanse Atlanta.

Flusso ontwikkelt en beheert maatwerk it-oplossingen voor zijn opdrachtgevers, zoals HAVI Logistics, HDG, Marqt en Ahold met Java- en Progress-technologie en voortaan dus ook met OutSystems. De middelgrote dienstverlener uit Leusden en Paterswolde was op zoek naar een platform om de doorlooptijd van it-projecten te verkorten en een oplossing te bieden om op bestaande systemen additionele functionaliteit te ontwikkelen met een snelle 'time to market'. Na een marktinventarisatie, waarbij alle bekende ontwikkelplatformen de revue zijn gepasseerd, koos Flusso voor OutSystems.

Hoogwaardig

Bert Tukkers, directeur van Flusso, legt uit waarom: 'Het OutSystems-platform sluit goed aan bij de vraag vanuit de markt om met 'model business development'-tooling snel hoogwaardige oplossingen te realiseren; in die zin is het een logische en waardevolle aanvulling op onze bestaande tooling.'

Het rad-platform OutSystems is een geïntegreerde oplossing die zich richt op de volledige applicatie-lifecycle voor het ontwikkelen en beheren van zakelijke mobiele- en webapplicaties. Het platform biedt een set aan visuele ontwikkel- en DevOps delivery tools.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5649638). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.