Managed hosting door True

Oracle beloont Qualogy met award

 

Oracle

Qualogy ontving tijdens Oracle OpenWorld 2015, die deze week in San Francisco plaatsvindt, de Excellence Award for Cloud ISV Partner of the Year - EMEA. Het bedrijf ontving de prijs voor de ontwikkeling van Forceview, een oplossing voor personeelsplanning die op het Oracle Cloud Platform draait.

Met Forceview kunnen organisaties hun personeelsplanning op een slimme en voordelige manier beheren. Het is ontwikkeld op het Oracle Cloud Platform en wordt geleverd als een SaaS-oplossing. Gudron van der Wal, accountmanager bij en mede-oprichter van Forceview, was in zijn nopjes met de prijs: ‘Het is een grote eer voor ons om deze Oracle Exellence Award te winnen. De Oracle Cloud opent voor ons een wereld aan mogelijkheden om toegevoegde waarde te bieden aan onze klanten.”

De prijswinnende software maakt de impact zichtbaar van hr-besluiten en -activiteiten op het organisatiebeleid. Daarmee zijn bedrijven in staat om de vaardigheden en competenties van medewerkers eenvoudiger aan te passen aan de toekomstige vraag naar talent. Dashboards laten de ontwikkeling van het personeelsbestand zien en bieden tegelijkertijd een integraaal overzicht hoe werknemers efficient kunnen worden ingezet.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5634658). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.