Managed hosting door True

BOM helpt Smart Robotics bij ontwikkeling

 

De Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) geeft een financiële injectie aan de Eindhovense start-up Smart Robotics. De start-up gebruikt de financiering voor de ontwikkeling van slimme, robotonafhankelijke software die het mogelijk maakt om een robot binnen een dag te configureren en startklaar te maken.

Smart Robotics heeft een nieuwe generatie robots ontwikkeld die flexibel inzetbaar en eenvoudig te programmeren zijn. De start-up uit Eindhoven richt zich op bedrijven in de maakindustrie en logistiek. De BOM levert een groot deel van het startkapitaal van Smart Robotics. Hiermee ontwikkelt de start-up software om de robot snel te configureren en start-klaar te maken.

Mark Menting, directeur Smart Robotics: ‘Wij zijn in gesprek met bekende producenten van consumentenproducten, maar onze robots zijn ook interessant voor toepassingen in de intralogistiek. Denk aan het palletiseren van goederen of inpakken van producten in magazijnen van webwinkels. In ons customer experience center liggen op dit moment producten van vijf bedrijven om te testen. Op korte termijn verwachten we de eerste concrete opdracht.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5429180). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.