Managed hosting door True

Unacle neemt Nagios-tak Provide over

 

Handen schudden

Provide stoot zijn activiteiten op het gebied van Nagios af aan Unacle, een onderdeel van zakelijk dienstverlener Conclusion. Provide levert de open source monitoringtool van Nagios. Dat is een aanvulling voor Unacle, dat de focus had liggen op de commerciële versie Nagios XI. Ook vult Unacle de servicedeskdiensten voor Nagios Nederland in vanuit het Europese servicedeskcentrum van Provide in Limburg. Provide en Unacle werkten eerder al samen aan projecten.

Provide zet Nagios in als strategische tool om complexe infrastructuren en applicaties te monitoren en te beheren. Maar omdat het bedrijf de focus ligt op zijn netwerkoperatingcenter en beheerdiensten laat het de liever de activiteiten rond Nagios over aan een specialist. Unacle heeft een eigen label - Nagios.nl - en zegt een flinke groei door te maken met zijn Nagios-projecten. Het bedrijf neemt de Nagios-klanten en een aantal adviseurs/ontwikkelaars van Provide over.

Unacle is een ict-dienstverlener uit Nieuwegein, gespecialiseerd in Linux, Unix en middleware-technologie.

Provide uit De Meern is een ict-dienstverlener die nauw samenwerkt met zijn Belgisch zusterbedrijf Tobiana. Er werken in totaal zo'n vijfhonderd man bij deze twee bedrijven.

Whitepaper

Hoe maak je succesvol de overstap van een op zichzelf staande middleware-omgeving naar een volledig geïntegreerd open source platform? In dit whitepaper worden vier belangrijke elementen hiervoor uitgebreid belicht: geïntegreerd, toegankelijk, samenwerkend en adaptief.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5420661). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.