Managed hosting door True

Microsoft Azure plat door performance-update

 

Een update die de prestaties van verschillende diensten op het Microsoft Azure-platform moest verbeteren, heeft er juist voor gezorgd dat de diensten uitvielen of trager werden. Dat concludeert Microsoft nadat het woensdag elf uur lang kampte met storingen op het Azure-platform.

Gebruikers klaagden over vertraging in de dienstverlening voor storage, virtuele machines, Visual Studio Online, websites, zoekmachines en andere diensten van de softwaregigant.

Microsoft benadrukt dat bij eerdere tests van de updates onder kleine gebruikersgroepen zich geen incidenten voordeden. 'Bij het beschikbaar stellen van de update voor een grote groep gebruikers ontstonden problemen met de koppelingen in de front-end', schrijft Jason Zander, hoofd van het Microsoft Azure-team in een blog over de storingen.
De storingen troffen klanten in Europa, de Verenigde Staten en een deel van Azië. Microsoft laat weten dat het updates voor Azure voortaan in kleinere stappen gaat uitvoeren. De leverancier belooft recovery-procedures te verbeteren om de duur van onverhoopte storingen te verkorten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5199614). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.