Managed hosting door True

ICT Automatisering doet Bulgaarse overname

 

Bulgarije

Systeemintegrator en technisch dienstverlener ICT Automatisering breidt zijn nearshoring-aanbod uit door de overname van het Bulgaarse Strypes. Het Nederlandse bedrijf betaalt 4,3 miljoen euro vooruit voor de specialist in embedded software development en tikt achteraf nog een aanvullend bedrag af waarvan de hoogte bepaald wordt op de behaalde resultaten over 2015.

Strypes Bulgaria werkt volgens moderne Agile-methoden. Het bedrijf is in 2008 opgericht en er werken inmiddels meer dan vijftig hoogopgeleide en ervaren professionals. Over 2014 verwacht Strypes vier miljoen euro om te zetten. ICT Automatisering denkt de overname nog voor het einde van het jaar af te ronden.

Via de overname van Strypes krijgt ICT Automatisering ook een minderheidsbelang in Strypes Nederland. Dit is een technisch adviesbedrijf met ongeveer dertig mensen in dienst. Het is gespecialiseerd in verkeer, transport en infrastructuren.

‘Met deze overname spelen wij in op het tekort aan technische mensen in Nederland en de groeiende klantenvraag naar het uitbesteden van moderne ontwikkeltechnieken’, zegt Jos Blejie, ceo van ICT Automatisering. ‘Strypes Bulgaria biedt nearshoring-oplossingen voor de productie-industrie en is een aanvulling op onze faciliteit in Polen, dat zich vooral richt op de automotive-industrie.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5198221). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.