Managed hosting door True

Masc neemt softwarebedrijf NoXqs over

 

Handen schudden

De Nijmeegse ict-dienstverlener Masc neemt het nabijgelegen softwarebureau Noxqs uit Elst over. Bij Noxqs werken achttien man die apps en websites maken voor met name opdrachtgevers uit de zorg. Bij het bedrijf gaat speciale aandacht uit naar het aantrekken van werknemers die moeite hebben met het vinden van een baan op de arbeidsmarkt, zoals Wajongers. Het merendeel van de werknemers heeft een Autisme Spectrum Stoornis (ASS).

Noxqs zal als zusterbedrijf naast Masc blijven opereren. Bij het Nijmeegse Masc staan vijfentwintig medewerkers op de loonlijst. Het bestaat sinds 1994 en richt zich op software & apps, ict-diensten en online marketing.

De oprichters en directeuren van Masc, Rob Burow en Michiel Geurts vormen het nieuwe bestuur van Noxqs. Zij zeggen de identiteit van Noxqs als sociaal bedrijf te willen behouden, maar willen het bedrijf wel met de ervaring van Masc verder professionaliseren en commercieel laten groeien.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5196779). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.