Managed hosting door True

Mendix versnelt app-ontwikkeling Sogeti

Samenwerking gericht op Agile en Scrum

 

deal overeenkomst partner samenwerking akkoord

Ict-dienstverlener Sogeti en app-ontwikkelaar Mendix gaan samenwerken. De partnerovereenkomst tussen de ict-bedrijven moet de ontwikkeling van cloud-applicaties versnellen. De platform-as-a-service-oplossing van Mendix moet de ontwikkeltijd van applicaties verkorten van maanden naar weken of zelfs enkele dagen tijd. Dat melden de bedrijven in een persbericht over de partnership.

Sogeti ziet een groeiende vraag naar oplevering van applicaties die volgens Agile- en Scrum-methoden worden ontwikkeld. De ict-dienstverlener zet door de samenwerking in op de doelstelling om klanten te helpen bij hun transformatie naar meer web- en mobiele applicaties. Beide bedrijven hebben een team samengesteld waarin softwareontwikkelaars en business analisten samen de brug moeten slaan tussen de wensen van business en ict.

'In de wereld van social, mobile, analytics, cloud en things (smact) wordt het snel beschikbaar hebben van software op maat meer en meer een belangrijke drijfveer voor groei en onderscheid in de markt. Ict-afdelingen staan onder druk om applicaties of aanpassingen op eerder geleverde software snel en tegen lage kosten op te leveren, licht Arjan Meijer, directeur consulting services bij Sogeti toe.

Makkelijker en goedkoper

Mark Rogers, vice president business development van Mendix. 'Deze samenwerking maakt de oplevering van software makkelijker en goedkoper.' Rogers is blij dat Sogeti nu deel uitmaakt van het ecosysteem van Mendix. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5184682). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.