Managed hosting door True

Tricode krijgt nieuwe algemeen directeur

 

Evert Jan van Schuppen

Evert Jan van Schuppen

Evert Jan van Schuppen is per 1 januari 2014 benoemd tot algemeen directeur van ict-dienstverlener Tricode uit Veenendaal. Van Schuppen is sinds oktober 2013 werkzaam bij Tricode. Voor zijn komst naar Tricode werkte hij voor Sharp Electronics, waar hij verschillende senior managementfuncties heeft vervuld op zowel Benelux als Europees niveau.

Samen met technisch directeur David Heinst en directeur marketing en communicatie Jasper Mulders gaat Van Schuppen het directieteam vormen van Tricode. Van Schuppen volgt Niels Wildenberg op, die sinds 2010 aan het hoofd stond bij Tricode. Wildenberg trad terug als algemeen directeur, maar blijft als aandeelhouder verbonden aan Tricode.

Van Schuppen gaat leiding geven aan een softwareontwikkelbedrijf dat sinds 1999 Java-ontwikkeldiensten verleent en softwareoplossingen op maat realiseert. Tricode heeft kantoren in Nederland en Macedonië. Tricode houdt zich bezig met het ontwikkelen, implementeren, integreren en onderhouden van softwareoplossingen waarmee bedrijven de klantinteractie op digitale kanalen kunnen beheren en optimaliseren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4970269). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.