Managed hosting door True

Zend certificeert tienduizendste PHP-engineer

 

Certificaat

Ontwikkelaar van de programmeertaal php Zend heeft onlangs het tienduizendste certificaat tot Zend Certified Engineer uitgereikt. De ontvanger was een Nederlander: Geert Bergman, technisch adviseur bij internetbureau Yard Internet. Hij slaagde, net als zes collega’s, voor het Zend PHP Developer Certification-examen.

Zend biedt php-ontwikkelaars en softwarebedrijven twee certificeringstrajecten aan: Zend Certified PHP Developer, wat inmiddels de industriestandaard is geworden en maatgevend is voor php-ontwikkelvaardigheden, en Zend Framework Certified Architect. Alleen al in de laatste zes maanden hebben meer dan tweeduizend ontwikkelaars zich gecertificeerd. Een Zend Certified Engineer beschikt over vaardigheden, kennis en competenties die overeenkomen met de eisen uit de praktijk.

‘Bij Yard Internet maken we de back-ends voor al onze applicaties in php’, zegt Geert Bergman. ‘We gebruiken php om eigen oplossingen te ontwikkelen voor social networking, e-learning, e-commerce en meer. Dit doen we inclusief Scrivo, ons eigen open source contentmanagementsysteem dat is gericht op professionele omgevingen waarin front- en back-end ontwikkelaars samenwerken om nieuwe designs en functionaliteiten te creëren. Daarnaast zetten we het in ons community framework Yunits in. Door Zend is het algehele kennisniveau van het hele team verbeterd. Php geeft ons meer dan welke andere taal dan ook de mogelijkheid om snel te ontwikkelen en korte iteraties te maken.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4814020). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.