Managed hosting door True

FileMaker Technical Network telt 50.000 leden

 

Succes

Het FileMaker Technical Network, een gemeenschap voor iedereen die met FileMaker-producten eigen oplossingen maakt voor de iPad, iPhone, desktops en het web, is de grens van vijftigduizend leden gepasseerd. Het FileMaker Technical Network biedt informatie voor zowel ontwikkelaars als gebruikers van FileMaker-rpoducten.

Het FileMaker Technical Network biedt toegang tot honderden downloadbare scripts, berekeningen en functies, ‘Hoe kan ik’-artikelen; technische rapporten en whitepapers, webinars voor leden, ontwikkelbronnen voor FileMaker Go voor de iPhone en iPad en toegang tot een online forum voor ontwikkelaars waar zij hun tips, ideeën en expertise kunnen uitwisselen.

Leden kunnen in het Engels, Frans, Italiaans, Japans en Duits content zoeken op basis van specifieke onderwerpen. Zij kunnen er ook terecht voor handig advies en praktische tips over alles, van het bouwen van contentbeheersystemen tot het creëren van visueel design voor betere functionaliteit en bruikbaarheid.

In het FileMaker Technical Network gaat veel aandacht uit naar het creëren van iPad- en iPhone-oplossingen. FileMaker-oplossingen voor iOS-apparaten worden gebruikt vanuit de FileMaker Go-app voor iPad en iPhone, die al meer dan een half miljoen keer is gedownload.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4751957). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.