Managed hosting door True

Atos, Ciber en Oelan ontwikkelen AZR CVZ door

 

HTML HTML5 developer ontwikkelaar

Ict-dienstverleners Atos, Ciber en Oelan gaan voor het College voor zorgverzekeringen (CVZ) de AWBZ-brede zorgregistratie (AZR) doorontwikkelen. De komende twee jaar specificeren en bouwen zij het systeem dat verantwoordelijk is voor het elektronisch berichtenverkeer. De opdracht kan met twee jaar verlengd worden.

De aanbesteding van het CVZ bestond uit twee percelen. Eerder werd al bekend dat Atos, Oelan en Software Quality Systems (SQS) verantwoordelijk worden voor het detacheren van ict-specialisten voor het geautomatiseerd testen van het elektronisch berichtenverkeer. Zij gaan dus testen wat in perceel twee ontwikkeld wordt.

Eén van de eisen aan de inschrijvers op perceel twee was dat ze geregistreerd Cordys-partner moesten zijn. De scope van het tweede perceel richt zich op de doorontwikkeling van de AWBZ-brede zorgregistratie (AZR). De bestaande AZR-versie is door Ciber ontwikkeld en wordt door Ciber beheerd.

Servicegraad verhogen

Voor de implementatie van een nieuwe AZR-versie zijn een aantal producten ontwikkeld. Deze producten moet het CVZ helpen met het beheren en bevorderen van de kwaliteit van de set van standaarden en afspraken voor het berichtenverkeer binnen de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ). Ook moeten zij de servicegraad naar ketenpartners verhogen.

Doelen binnen het project zijn het verhogen van de dekkingsgraad van de AZR-systematiek binnen het AZR-veld en het ondersteunen van de ketenpartners bij het gebruik van de set van standaarden en afspraken voor het berichtenverkeer.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4710604). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.