Managed hosting door True

Valori breidt uit met Test Tool Services

 

Ict-dienstverlener Valori breidt zijn dienstverlening uit met Test Tool Services en speelt hiermee in op de toenemende vraag naar geautomatiseerd testen. Deze divisie richt zich op de expertisegebieden testautomatisering, performance-testen, testdatamanagement en testmanagementtools. Bij de testactiviteiten werkt Valori met open source testtools.

Valori richt zich van oorsprong op testen en testtooling als dienst wordt daar nu aan toegevoegd. Sales- en marketingmanager Carel Kouwenhoven merkt dat testtooling steeds meer onderdeel uitmaakt van het testproces. ‘Organisaties zijn steeds afhankelijker van de it-infrastructuur en bedrijfstoepassingen ter ondersteuning van de operationele processen. Daarom is het belangrijk bij de ontwikkeling van it-oplossingen al in een vroeg stadium te testen. Dit voorkomt fouten, bevordert de kwaliteit en het bespaart tijd en geld. Testen met testtooling maakt het testproces sneller, efficiënter en daarmee goedkoper. Met de uitbreiding van Test Tool Services vergroot Valori zijn toegevoegde waarde en draagt het meer bij aan het rendement van it-investeringen door zijn klanten.’

Met de testactiviteiten van Valori krijgen klanten grip op risico’s, een besparing in tijd en geld en uiteindelijk een informatiesysteem dat doet wat de klant wil. Dit wordt bereikt door de inzet van eigen professionals en zzp’ers met de juiste testvaardigheden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4697010). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.