Managed hosting door True

Mendix en Trivento gaan samen de zorg bedienen

 

Zorg

Open source-specialist Trivento en app-leverancier Mendix gaan gezamenlijk de zorgsector bedienen. De twee bedrijven gaan zorginstellingen ondersteunen in de veranderende behoefte van informatieontsluiting richting de zorgverleners.

Onlangs heeft Trivento een onderzoek uit laten voeren naar de ict-ontwikkelingen binnen de GGZ-instellingen in Nederland. De bevindingen zijn voor een belangrijk deel gerelateerd aan huidige epd-oplossingen. Op basis van de onderzoeksgegevens kan worden geconcludeerd dat 50 procent van de gebruikers van elektronische patiëntendossiers met soortgelijke uitdagingen kampt. De onderzoeksuitkomsten bevestigen voor Mendix en Trivento dat voldoende GGZ-instellingen behoefte hebben aan recent ontwikkelde, GGZ-specifieke oplossingen. Dit alles ter verbetering van de informatie richting zorgverlenende partijen.

Het app-platform van Mendix maakt het mogelijk om snel applicaties te realiseren die gebruiksvriendelijk, flexibel en eenvoudig te implementeren zijn. In het najaar wordt, naar aanleiding van het onderzoek, een bijeenkomst georganiseerd voor stakeholders binnen zorginstellingen. Tijdens die bijeenkomst wordt aan de hand van praktijkvoorbeelden getoond hoe de verbeteringen in informatieontsluiting richting zorgverleners concreet zijn gerealiseerd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4543408). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.