Managed hosting door True

Qurius levert retoursysteem Spring Global Mail

 

Ict-dienstverlener Qurius heeft een systeem ontwikkeld waarmee Spring Global Mail pakjes die terugkomen beter kan verwerken. Dit op Microsoft-technologie gebaseerd platform heet Radar en draait nu in een pilot-productieomgeving van Spring. Een verdere uitrol in Europa staat gepland voor de komende maanden. Spring Global Mail verwerkt internationale post voor de zakelijke markt. Bij het bedrijf, met vestigingen in vijftien landen en het hoofdkantoor in Diemen, werken zeshonderd mensen.

Spring Global Mail heeft te maken met een groeiende retourstroom aan pakketten. Verkoop via internet groeit explosief en webshops bieden hun klanten een retourproces aan. Daarnaast zijn er klanten die een product retour willen sturen voor vervanging, reparatie, hergebruik of een terugroep-actie. Om deze groeiende vraag naar zogeheten 'reverse logistics'-dienstverlening aan te kunnen heeft Spring besloten tot de implementatie van een nieuw platform.

De opdracht voor Qurius behelst naast ontwikkeling en levering het beheer van dit nieuwe systeem. Met het Radar-platform van Qurius wil Spring zijn klanten meer mogelijkheden kunnen bieden bij de afhandeling van retourartikelen via postkantoren. Daarbij gaat het om verbeteringen die betrekking hebben op de orderverwerking, het retourproces, de managementinformatie en, over het geheel genomen, de aftersales-dienstverlening.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4508441). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.