Managed hosting door True

EclipseIT ontvangt ALM en Testing-award van SAP

 

Award

EclipseIT heeft tijdens het jaarlijkse Vereniging Nederlandstalige SAP Gebruikers (VNSG)-congres een validated Expertise Award toegekend gekregen. Tijdens het evenement, dat dit jaar in Maastricht plaats vond, mocht EclipseIT de Validated Partner award in ontvangst nemen voor ALM en Testing.

De Special Expertise Awards worden toegekend aan partijen die hebben bewezen een hoge kwaliteit van dienstverlening te leveren op specifieke gebieden. Hierbij dient de organisatie gebruik te maken van de standaarden van SAP, te beschikken over gecertificeerde specialisten, alsmede over een bewezen track-record van SAP-dienstverlening.

SAP was vol lof over de adviserende rol die EclipseIT inneemt op testgebied binnen SAP TAO-projecten, maar ook de rol als trainingspartner werd met name genoemd. Daarnaast is stilgestaan bij de opzet van het SAP-testservicecenter wat sinds begin dit jaar door EclipseIT aan SAP-beheerklanten is aangeboden.

Stefan Burm, directeur bij EclipseIT: ‘SAP-testen is sinds 2009 een speerpunt binnen EclipseIT. Wij hebben afgelopen jaren vooral geïnvesteerd in kennisopbouw, productontwikkeling en de samenwerking met SAP. Wij zijn dan ook trots dat onze inspanning door de markt en SAP gezien en gewaardeerd wordt.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4489860). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.