Managed hosting door True

Trivento bouwt pricing-systeem voor Wehkamp.nl

 

Handen schudden

Softwareontwikkelaar Trivento bouwt een nieuw advanced pricing system (aps) voor Wehkamp.nl. Het systeem wordt onderdeel van het crm-domein van de webshop. Met het systeem kan het online warenhuis de prijsstelling van producten beheren, inclusief btw-bepalingen en kortingen op de verkoopprijzen.

In een periode van zes weken levert Trivento de gewenste programmatuur op. In een doorlopend proces wordt programmatuur gebouwd, getest en in productie genomen. In maart 2012 wordt het project afgerond. Trivento hanteert voor het uitvoeren van deze opdracht de Agile Scrum-aanpak.

Microsoft AX

Het tot stand komen van het aps is een onderdeel van een grootschalige vernieuwing van het softwarelandschap van Wehkamp.nl. Bestaande applicaties/programmatuur worden vervangen door een erp-oplossing (AX van Microsoft). Voor het managen van de verkoopprijzen is gekozen voor een maatwerkoplossing in Java. Wehkamp.nl heeft uit meerdere partijen Trivento gekozen om de opdracht uit te voeren.

Trivento is een aanbieder van ict-oplossingen voor businessvraagstukken, van architectuur tot en met beheer. Sinds januari 2012 zijn Profict, Caerleon en Trivento samengevoegd onder de naam Trivento.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4439471). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.