Managed hosting door True

Superp laat personeel experimenteren met SAP

 

Dienstverlener Superp laat zijn personeel experimenteren met SAP-software. Medewerkers krijgen in zogenaamde 'Suplabs' de vrijheid om eigen applicaties te ontwikkelen die aansluiten op SAP, zodat de kennis wordt verbreed. Suplabs zijn werkgroepen waarin werknemers op het gebied van mobile, frameworks en shared services centers tools ontwikkelen die aansluiten op SAP-technologie. Wanneer applicaties aanslaan, kunnen deze worden verkocht.

'We willen op een leuke manier kennis opdoen', zegt algemeen directeur Ruud Hoogendorp. 'We zijn al even bezig en nog voor het einde van het jaar brengen we SAP naar bijvoorbeeld de iPad. We bouwen applicaties, doen kennis op en geven het weer terug aan de gemeenschap. Vervolgens is het mooi als we het commercieel kunnen uitnutten.'


Koppeling met SAP-systeem
Naast voor mobiele applicaties richt Superp ook een sublab op voor frameworks en een voor shared services centers. Dat laatste is door Superp ingericht om organisaties te helpen bij het centraliseren van hun zaken. Hoogendorp: ‘We ontwikkelen dan bijvoorbeeld de gebruikersinterface en koppelen zo met het SAP-systeem. Dit is een ontwikkeling waarop we sterk inzetten vanuit onze managed services-tak.'

Het eigen personeel krijgt van Superp de ruimte om applicaties te bouwen en kennis te ontwikkelen. De SAP-dienstverlener zoekt ook nieuwe mensen om het team uit te breiden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3758517). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.