Managed hosting door True

Microsoft Gold-level voor Imtech ICT Technical systems

 

Imtech ICT Technical systems, een technische automatiseerder, kreeg onlangs de Gold-level certificering als System Integrator en Trainingspartner in het Windows Embedded Partnerprogramma.

De Windows Embedded Gold Partner-status is een wereldwijd kwaliteitskeurmerk dat wordt verleend als een bedrijf voldoende Microsoft-gecertificeerde professionals in dienst heeft en kan aantonen dat zij hun kennis en vaardigheden op Windows Embedded toepassen bij klantprojecten.

Imtech ICT Technical Systems ontving ook een Excellence Award 2010 bij de World Wide Partner Summit in Praag. Deze award kreeg het bedrijf doordat het meerdere embedded besturingssystemen in een totaal oplossing heeft geïntegreerd in de medische sector.

De certificering van Imtech ICT Technical Systems als Windows Embedded Gold Partner is een bekroning op de investering die het bedrijf in de afgelopen jaren heeft gedaan in kennis van Windows Embedded-technologie en de succesvolle implementatie hiervan bij klanten. Het zegt het enige bedrijf in de Benelux te zijn dat alle Windows Embedded-trainingen levert. Drijvende kracht achter deze certificering is John Koot, consultant en competentiemanager voor Windows Embedded bij Imtech.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3661527). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.