Managed hosting door True

TogetherSoft introduceert WebSphere Studio

 

TogetherSoft brengt met Together WebSphere Studio Edition (Together WSE) een plug-in voor de software-ontwikkelingsomgeving van IBM WebSphere Studio op de markt.

Deze vormt een aanvulling op de bestaande TogetherSoft producten, waaronder Together ControlCenter. IBM WebSphere Studio vormt samen met Together WSE een softwareontwikkelingsplatform voor het gehele projectverloop, gebaseerd op Eclipse.   Together WSE biedt een integraal ontwikkelplatform voor het analyseren,ontwerpen, implementeren, testen en inzetten van complexe e-business-applicaties. Together WSE maakt optimaal gebruik van de ontwikkelingsmogelijkheden van het originele Together ControlCenter, inclusief het simultaneous round-trip engineering waarmee real-time synchronisatie tussen modellen en code wordt gerealiseerd.   Hierdoor kunnen analisten, architecten en ontwikkelaars met WebSphere Studio op efficiënte wijze samenwerken alle verschillende fasen van de code-ontwikkeling. Dit verhoogt de productiviteit, vermindert de ontwikkeltijd en verbetert de kwaliteit van applicaties op bedrijfsniveau.   Redactie CRN

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3336). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.