Managed hosting door True

Oracle Benelux daagt partners uit met wedstrijd

 

Oracle

Oracle Benelux introduceert vandaag de 'Are You the Smartest?' wedstrijd voor Oracle-partners. Tijdens de wedstrijd worden technische consultants van partners getraind in verschillende (nieuwe) Oracle technologieën.

Ook salesmedewerkers worden betrokken bij de wedstrijd om de opgebouwde kennis ook bij klanten toe te passen. Na de verschillende sessies worden examens georganiseerd om de 'slimste' personen te identificeren (1 per partner). Zij winnen een reis naar de Verenigde Staten, waaronder een bezoek aan het Oracle hoofdkantoor. Met dit initiatief dat een mix is van gerichte trainingen, lastige vragen en mooie prijzen ondersteunt Oracle haar partners bij het verder ontwikkelen van hun kennis in Oracle technologieën.

De wedstrijd loopt van januari 2010 tot juni 2010. Alle opleidingen worden op verschillende data en verschillende uren gegeven. Bovendien kunnen de trainingen zowel op de traditionele manier gevolgd worden in de het kantoor van Oracle in De Meern als online. Hierdoor wordt het voor de deelnemers makkelijk de trainingen te volgen op een moment dat het hen schikt.

Er worden technische sessies georganiseerd rond Enterprise Security, Database 11g release 2, Enterprise 2.0, grote databanken, Oracle Enterprise Manager en Application Grid 11g. Daarnaast zijn er ook sessies voor sales met onder meer aandacht voor Security, databases en Oracle Enterprise Manager. In 2009 werden er tijdens de ‘Are you the Smartest' wedstrijd in de Benelux maar liefst 6000 uren opleiding gegeven. Oracle verwacht dat dit cijfer in 2010 boven de 7000 uren zal stijgen.

"Tijdens de 2009 editie namen circa 400 consultants van 28 verschillende partners deel aan ‘Are You the Smartest?'," vertelt Reinier van Grieken,Vice President Oracle Benelux. "Dit jaar rekenen we erop dat we nog beter zullen doen. De beleving rond deze wedstrijd heeft onze verwachting overtroffen. Daarom hebben we besloten om de wedstrijd ook open te stellen voor salesmedewerkers van partners. Door de sessies minder traditioneel aan te pakken motiveren we consultants om bezig te zijn met onze nieuwste technologieën. Ook nodigen we hen uit om zich in te spannen om nog slimmer met Oracle technologieën te worden waar al onze klanten uiteindelijk van profiteren."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3234228). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.