Managed hosting door True

Cisco, NetApp en VMware vormen datacenter trojka

 

Cisco, NetApp en VMware breiden hun samenwerking uit. Ze brengen gezamenlijke oplossingen en nieuwe architecturen uit, die volgens hen, klanten helpen om hun gevirtualiseerde datacenters effici├źnter, dynamischer en veiliger te maken.

De beveiligde multi-tenancy architectuur is een end-to-end gevalideerde ontwerp dat it-middelen isoleert, aldus NetApp. Dit zorgt voor veiligere gedeelde virtuele en enterprise cloud-omgevingen. De architectuur helpt zakelijke klanten, systeemintegrators en dienstenleveranciers hun interne en externe cloud-diensten verder te ontwikkelen. Met deze cloud-diensten is het mogelijk om klanten, business units, afdelingen of beveiligingszones te isoleren voor een verhoogde veiligheid tussen de computing- , networking- , storage- en managementlagen van een unified infrastructuur.

De beveiligde multi-tenancy architectuur geeft volgens NetApp inzichten over het implementeren en configureren van de architectuur, maar ook handige tips om de beste oplossingen van Cisco, NetApp en VMware op te zetten en te beheren. 'Deze gevalideerde architectuur verhoogt de zakelijke flexibiliteit aanzienlijk door IT-beheerders te helpen om de gewenste servicekwaliteit te realiseren voor elke bronlaag. Daarnaast wordt een consequente dienstverleningsgraad geleverd voor applicaties binnen elke laag', aldus NetApp.

De architectuur is gebaseerd op Cisco Nexus Series Switches en het Cisco Unified Computing System (UCS), NetApp FAS storage met MultiStore en NetApp Data Motion, en VMware vSphere en vShield Zones. De architectuur is gezamenlijk getest en is officieel erkend als Cisco Validated Design. Hierdoor kunnen klanten snel hun behoeften vaststellen en geïntegreerde oplossingen van Cisco, NetApp en VMware implementeren die aan de strenge eisen van hun dynamische datacenters voldoen. De Cisco Validated Design gids kan geraadpleegd worden via www.netapp.com/us/cisco-vmware/.

Gezamenlijke professionele diensten en ondersteuning voor ITaaS
Cisco, NetApp en VMware bieden een gezamenlijk pakket van professionele diensten om klanten te ondersteunen in de overgang naar ITaaS. Daarnaast helpen zij channel partners een veilige multi-tenancy architectuur te implementeren met een zo beperkt mogelijk risico voor de huidige omgeving van de klant.

Als onderdeel van deze samenwerking introduceren Cisco, NetApp en VMware ook een 24-uurs supportmodel. Dit model biedt de klant gestroomlijnde ondersteuning van Cisco, NetApp en VMware om potentiële issues te identificeren en op te lossen. Deze dienst is gekoppeld aan de oplossingen die in de veilge multi-tenancy architectuur gebruikt worden. Hiermee besparen klanten tijd en middelen wanneer zij om product- en technologieondersteuning vragen, aldus de leveranciers. 

Beschikbaarheid
De unified storage-, computing-, networking- en virtualisatie-oplossingen die deel uitmaken van de veilge multi-tenancy architectuur zijn direct beschikbaar bij Cisco, NetApp en VMware en in productiedatacenters wereldwijd. Dit geldt ook voor de gezamenlijke professionele diensten en support. Kijk op www.netapp.com/us/cisco-vmware/ voor meer informatie over de samenwerking van Cisco, NetApp en VMware en hun wederzijds ecosysteem van partners, inclusief channelpartners, systeemintegrators en dienstenleveranciers. In Nederland zijn dat Telindus-ISIT en PQR.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3232704). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.