Managed hosting door True

SAS Forum Nederland in teken van duurzaamheid

 

Op 30 september vond het SAS Forum Nederland plaats, de jaarlijkse gebruikersdag van SAS leverancier van Business Analytics oplossingen. In 't Spant! in Bussum wisselden SAS-gebruikers, partners en SAS-experts ervaringen met elkaar uit over de laatste ontwikkelingen op het gebied van Business Analytics toegepast op uiteenlopende gebieden, waaronder duurzaamheid.

Met als thema 'Andere perspectieven, nieuwe inzichten' gaven verschillende inspirerende sprekers als Wubbo Ockels en Ruud Koornstra hun visie op duurzaam ondernemen. De dag werd op geheel eigen wijze afgesloten door cabaretier Dolf Jansen. Aan het eind van de dag kregen alle bezoekers het boek Future Bright - Reinventing Responsibility uitgereikt, dat SAS heeft samengesteld en in het teken staat van duurzaam ondernemen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) vraagt volgens SAS een nieuwe focus van organisaties, ondersteund met de juiste prestatie indicatoren. Als MVO een strategische plaats in de organisatie krijgt, dan is het van belang om over de juiste informatie te beschikken. "Ook voor duurzaamheid geldt dat het voorspellen van waarde van duurzaamheidsinitiatieven essentieel is. Bovendien verwacht ook de omgeving van organisaties transparantie, in de 'triple bottom line' indicatoren: People, Planet, Profit", aldus gastheer Karel Kinders, managing director SAS Nederland.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3089586). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.