Managed hosting door True

Xebia werkt aan nieuw partnerkanaal

 

Xebia, specialist op het gebied van Agile Java software development, enterprise architectuur, auditing, middleware en integratietechnologie, heeft Andrew Vayro aangesteld als European Sales Director voor de divisie Global Software Solutions. Om de Europese verkoop van offshoringprojecten naar Xebia India verder te optimaliseren, houdt Andrew zich in eerste instantie bezig met het ontwikkelen van een nieuw business model. Daarvoor richt hij zich op het opzetten van een succesvol partnerkanaal.

Het offschoring programma van Xebia Global Software Solutions kenmerkt zich volgens Xebia door de Agile ontwikkelmethode, personeelsbeleid resulterend in kwalitatief personeel, effectieve communicatie met klanten, een gestructureerd schaalbaarheidsproces, kwaliteit en continuïteit.

Andrew is van origine Brits, maar heeft al meerdere jaren werkervaring in Nederland opgedaan in diverse sales functies. De afgelopen vijf jaar deed hij ervaring op bij BPM-leverancier Cordys. Het grootste deel van zijn carrière besteedde Andrew aan de verkoop van (J2EE) softwareoplossingen, onder andere voor leveranciers als Rogue Wave Software en Quest Software.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3065233). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.