Managed hosting door True

SCO introduceert opwaardering van Unix

 

De SCO Group brengt nieuwe Unix-servers op de grootzakelijke en MKB-markten, gebundeld met nieuwe programma's voor resellers.

SCO onthulde dinsdag versie 7.1.4 van haar UnixWare voor de grootzakelijke markt, een nieuw instapmodel van UnixWare voor het MKB en plannen om een belangrijke upgrade van haar OpenServer, codenaam Legend, te introduceren in het eerste kwartaal van 2005.
Met de aankondiging lost SCO de belofte in die tijdens SCOForum 2003 vorig jaar augustus gedaan werd. UnixWare 7.1.4, bijvoorbeeld, bevat geïntegreerde SCOx Web Services componenten zoals SOAP- en XML-gebaseerde bibliotheken om klanten op weg te helpen bij het implementeren van webdiensten, aldus de leverancier.
De upgrade biedt ook uitgebreide beveiligingsdiensten met VPN-ondersteuning gebaseerd op IPsec, applicatieondersteuning voor Java 2 SE 1.2 en verbeterde ondersteuning van Intel Xeon, USB- en USB 2.0-printers en PCI Serial en IDE drivers voor ATA-apparatuur.
De MKB-editie van UnixWare 7.1.4 beschikt over file- en printdiensten, mailserver, DHCP, webbrowser, webservers, firewall, proxyserver en relationele database. Volgens SCO wordt het MKB-aanbod volgende maand uitgebreid met SCOffice Server 4.1, waarmee klanten en resellers een geïntegreerde, veilige e-mail- en samenwerkingsoplossing in handen krijgen die geïntegreerd kan worden met Microsoft Outlook als spamfilter en voor het regelen van real-time samenwerking, inclusief bijeenkomsten, roosters, contactlijsten en mappen. Om resellers te helpen bij het in de markt zetten van deze producten, onthulde SCO eveneens een kortingsprogramma voor partners en marktontwikkelingsfondsen voor premier partners, alsmede co-branding materialen die ‘de kracht van Unix’ belichten. Het bedrijf biedt daarnaast online-training voor SCOoffice Server 4.1 en gedetailleerde technische trainingen voor partners tijdens SCOForum 2004 in augustus. (Bron: CRN VS, CMP International)

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/299240). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.