Managed hosting door True

Compuware lanceert nieuw partnerprogramma

 

Compuware heeft de ondersteuning van zijn partners uitgebreid met nieuwe programma's, nieuwe dienstverlening rondom oplossingen en met de nodige hulpmiddelen voor het ondersteunen van de go-to-market strategie van partners.

Partners kunnen met deze uitbreidingen op effectieve wijze tegemoet komen aan belangrijke uitdagingen op het gebied van applicatie-performance, -beschikbaarheid en -troubleshooting en project- en applicatieportfoliomanagement.


Country manager Wim Rietdijk geeft aan dat partners essentieel zijn in de strategie van Compuware voor Business Service Delivery. ‘De doelstelling van ons nieuwe partnerprogramma is tweeledig. Enerzijds willen we onze partners ondersteunen bij het laten groeien van hun business. Maar anderzijds willen we natuurlijk ook organisaties ondersteunen bij de uitdagingen waar de business en IT-afdeling mee te maken hebben. Applicaties zijn steeds meer verbonden met elkaar, zijn steeds vaker gedistribueerd en maken meer gebruik van resources. Dit heeft uiteraard de nodige impact op de prestaties van applicaties. Inzicht, grip en kostenreductie staan hierbij centraal.'


Met het onlangs geintroduceerde Vantage 11 kunnen organisaties de kosten voor het oplossen van applicatieproblemen aanzienlijk verminderen. Problemen kunnen snel worden opgelost en ondernemingen verbeteren hun dienstverlening. Vantage 11 is de enige servicemanagement-oplossing die gebruik maakt van de combinatie business service management, het monitoren van ervaringen van eindgebruikers en applicatie performance management.


Het partnerprogramma is gericht op partners die Compuware's aanpak voor Business Service Delivery aanvullen. Het programma biedt op maat gemaakte aanbiedingen voor solution partners, technologiepartners, VAR's en OEM's. Binnen dit raamwerk zijn verschillende niveaus beschikbaar die afhankelijk zijn van de mate waarin partners zich willen committeren. Partners kunnen gebruik maken van zowel online als offline trainingen en van een mentoring programma om hun kennis van Compuware-oplossingen te verdiepen. Daarnaast biedt Compuware een partnerprogramma rondom diensten zoals speciale incentives, het delen van leads en gezamelijke marketingactiviteiten.


Kijk voor meer informatie over het partnerprogramma op www.compuware.com/about/partners

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2985412). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.