Managed hosting door True

Cordys werkt samen met Google

 

Cordys, leverancier van software voor innovatie van bedrijfsprocessen, is Google Enterprise Partner geworden. Het bedrijf levert voortaan workflow- en procesautomatisering voor Google Apps.

Door de combinatie van Cordys Process Factory met Google Apps kunnen bedrijven Google Apps gebruiken als onderdeel van hun  kritische bedrijfsprocessen en projecten. Cordys Process Factory en Google Apps Premier Edition worden als geïntegreerde oplossing geleverd in de Cloud, zodat het installeren van software niet nodig is en de kosten laag zijn.

De Cordys-oplossing biedt gebruikers van Google Apps de mogelijkheid om gestructureerde workflow toe te passen op ongestructureerde samenwerking, of om Google Docs-spreadsheets met ongestructureerde informatie te koppelen aan gestructureerde bedrijfssoftware. Daarnaast is het mogelijk om heel snel ‘situational applications' te ontwikkelen: specifieke toepassingen voor kleine groepen gebruikers, die gekoppeld worden aan de bestaande bedrijfstoepassingen. Voorbeelden van dergelijke ad-hocsoftware zijn projectmanagement, talentmanagement, budgetgoedkeuring en verandermanagement.

Jan Baan, CEO en oprichter van Cordys, vindt dat deze oplossing de manier waarop software wordt ontwikkeld en geleverd fundamenteel verandert. "Het heeft nu lang genoeg geduurd dat een belangrijke groep van gebruikers uitgesloten wordt van het ontwikkelen van webapplicaties, zodat het toepassen van nieuwe technologie binnen bedrijven vertraging oploopt. Elke organisatie kan nu op basis van ‘mix & match' zijn bestaande bedrijfssoftware koppelen aan diensten en processen die via internet beschikbaar zijn. De huidige economische situatie vereist een nieuwe methode om deze uitdagingen aan te gaan en wij zijn erg blij dat we onze klanten juist nu deze mogelijkheid kunnen bieden."
Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2945061). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

Ik geloof dat het woord 'gebruikers' al voldoende onderscheid maakt met de andere groep, de ontwikkelaars.

Praktisch gezien hebben ze beiden een verschillend takenpakket, en dat moet het liefst zo blijven, aangezien een gebruiker nooit de valkuilen WIL zien waar een ontwikkelaar/beheerder/security-officer tegenaan loopt.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.