Managed hosting door True

Mavim behaalt omzetstijging in eerste kwartaal

 

Mavim, leverancier van procesmanagement software, heeft dit jaar een uitstekende start gemaakt. De Nederlandse softwareleverancier heeft in het eerste kwartaal een omzetstijging gerealiseerd van 13% ten opzichte van dezelfde periode in 2008 en bereikt hiermee het beste Q1-resultaat in haar geschiedenis.

et aantal nieuwe klanten is daarnaast eveneens gegroeid met maar liefst 35%, waaronder namen als het Ministerie van Financiën, KPN, Nedtrain, CEB-Bank en de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding.

Hoewel enkele klanten hun beslissing rondom de aanschaf van een procesmanagement tool zoals Mavim Rules 2008 vanwege het huidige financiële klimaat hebben uitgesteld, vormde dit voor velen één van de belangrijkste redenen om de software van Mavim aan te schaffen. Juist in tijden van dalende resultaten, en in sommige gevallen zelfs gedwongen ontslagen, krijgen actuele thema's zoals het borgen van kennis en optimalisering van de organisatie extra aandacht.

"Veel organisaties grijpen dit moment aan om hun organisatie in een kort tijdsbestek effectiever en efficiënter te maken. Dit verklaart dan ook de toename in de vraag naar onze software", aldus Michiel Arens, CEO van Mavim. "In een marktsituatie waarin er geen tijd is om personeel langdurig op te leiden werkt het feit dat wij de gebruiksvriendelijkheid van onze software altijd als hoogste prioriteit hebben gehad, nu in ons voordeel. Met Rules kunnen mensen zich, na een korte inwerktijd, direct gaan bezig houden met dat waar het werkelijk om gaat, namelijk het optimaliseren van het werk".

Mavim verwacht deze omzetstijging ook internationaal te kunnen realiseren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2926642). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.