Managed hosting door True

ITGo wint Europese award HP

 

De Nederlandse HP-partner ITGo heeft een van de Europese BTO Partner of the Year Awards ontvangen die HP uitreikte tijdens Software Universe in Wenen.

ITGo werd volgens een woordvoerder van HP beloond voor zijn "uitstekende bijdrage aan HP's Software Business groep". Vooral door de expertise van het bedrijf op het gebied van business technology optimisation (BTO) gooide ITGo hoge ogen.

Bij een aantal BTO-implementaties bij HP's grootste klanten speelde ITGo een belangrijke rol. Daarnaast hebben ITGo en HP Software een aantal gezamelijke opdrachten binnengehaald. Naast het implementatietraject geeft ITGo veel trainingen op de nieuwe werkwijze die BTO met zich meebrengt.

Wytze Rijkmans, managing director HP Software: "ITGo heeft laten zien de essentie van BTO te begrijpen en ook ten uitvoer te kunnen brengen. ITGo staat voor het hele BTO pallet: van trainingen tot aan originele en aansprekende marketingcampagnes richting bijvoorbeeld CIO´s. Dat maakt ITGo tot een terechte BTO Partner of the year."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2834111). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.