Managed hosting door True

Caesar Groep wint regionale ondernemersprijs 2008

 

ICT-dienstverlener Caesar Groep is door de Vereniging van Ondernemingen Breukelen, Maarssen en omstreken (VOBMO) verkozen tot Ondernemer van het jaar 2008.

Het bedrijf ontvangt deze prijs vanwege zijn ondernemerschap in de breedste zin van het woord, maar ook voor zijn maatschappelijke betrokkenheid in combinatie met aandacht voor competenties van zijn medewerkers. Directeur van Caesar Groep Hans van der Kooij heeft de prijs op donderdag 8 januari 2009 in ontvangst genomen.

Een voorbeeld van een project dat Caesar Groep in zijn aanmelding noemde, was vrijwilligerswerk bij Stichting Zonnehuizen Kind en Jeugd. In totaal driehonderd Caesar-medewerkers hebben in 2008 vier dagen als vrijwilliger gewerkt bij deze instelling. Hiermee hielpen ze niet alleen kinderen met een stoornis en/of handicap, ze werkten er zelf ook direct aan hun competenties. Met dit project spraken de medewerkers hun creativiteit en samenwerkingscapaciteiten op een niet-alledaagse manier aan. Hiervoor ontving Caesar Groep al eerder de Employability Impulse-prijs van CA-ICT. Het bedrijf streeft ernaar om continu te excelleren in ICT-dienstverlening. In dit proces helpt Caesar Groep zowel zijn klanten als zijn medewerkers zich te ontwikkelen. Daarmee stelt de organisatie mensen in staat zichzelf te motiveren en hun ambities te realiseren.

Caesar Groep gaf een uitgebreide presentatie aan de VOBMO die de prijs toekent. Hierin kwam naar voren dat het bedrijf een duidelijke missie en een heldere blik op de toekomst heeft. De kracht van Caesar Groep ligt in de zorgvuldigheid waarmee het bedrijf elk aspect van zijn functioneren de juiste aandacht geeft. Dit maakt het bedrijf solide en betrouwbaar, en leidde in 2008 al tot veel onderscheidingen. Bijvoorbeeld het Keurmerk Persoonlijke Ontwikkeling en de benoeming tot TOP ICT-werkgever 2008.

"Door eens iets anders te doen dan ICT-werkzaamheden, werkten driehonderd van onze medewerkers aan onze vier kerncompetenties samenwerken, resultaatgerichtheid, klantgerichtheid en creativiteit", zegt Hans van der Kooij, directeur van Caesar Groep. "Uiteraard zijn we erg verheugd ook op het gebied van ondernemerschap en maatschappelijke betrokkenheid een prijs in de wacht te slepen. Door op elk vlak goed te presteren, zijn en blijven we een bedrijf dat zeker tegen een stootje kan. Ook in dit zware weer. En dat gaan we in 2009 aan onze klanten en prospects bewijzen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2830123). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.