Managed hosting door True

Partnerschap Satyam en K2

 

ICT-dienstverlener Satyam Computer Services heeft een partnerschap gesloten met de Amerikaanse softwareleverancier K2. De twee bedrijven gaan gezamenlijk Business Process Management-oplossingen leveren voor het Microsoft-platform.

K2 levert een complete BPM-suite (blackpearl) waarmee Microsoft-gebruikers procesgedreven applicaties kunnen bouwen. Met de applicaties is nagenoeg elk type bedrijfsproces te automatiseren en te beheren.

"Dit partnership biedt voordelen aan de klanten van beide bedrijven", zegt Sriram Krishnan, hoofd content en process management bij Satyam. "De producten van K2 en de consulting- en implementatiediensten van Satyam zorgen voor kostenbeperkingen, minder fouten en organisatieverbetering voor klanten in verschillende sectoren."

In 2009 zal Satyam een Center of Excellence starten in Chennai, India, dat de K2-oplossingen ondersteunt. Professionals in dit centrum ontwikkelen raamwerken en methodieken met behulp van de SmartObject-technologie van K2. Deze voorziet in herbruikbaarheid van componenten en moet leiden tot betere beslissingstrajecten, rapportages en transparantie van bedrijfssystemen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2813169). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.