Managed hosting door True

Nieuwe sales manager voor Xebia Global Services

 

Xebia, specialist op het gebied van Java enterprise architectuur, middleware en integratietechnologie, heeft Edward van de Pas aangesteld als sales manager van Xebia Global Services. In zijn nieuwe functie is Van de Pas verantwoordelijk voor de focusgebieden Europa en de Verenigde Staten.

Van de Pas gaat zich vooral richten op de verkoop van offshoringprojecten die in India uitgevoerd worden. Hij heeft ruime sales ervaring en een brede ICT-achtergrond. De afgelopen acht jaar was hij werkzaam bij Sogeti. Eerst als software ontwikkelaar en de laatste vier jaar als relatiemanager Overheid.

"Het is voor mij een uitdaging om Xebia op de wereldkaart te zetten", zegt Van de Pas. "In het huidige economisch klimaat merk je dat klanten steeds meer naar offshore gaan kijken. Met haar gedistribueerde Agile ontwikkelmethode heeft Xebia een perfecte oplossing voor offshoring in handen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2691110). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.