Managed hosting door True

Partners Archie ontwikkelen integratiemodules

 

Vijf partners van Archie Europe hebben standaardinterfaces ontwikkeld om Archie CRM en Archie XRM te integreren met bedrijfsapplicaties.

CMA heeft een standaardkoppeling ontwikkeld tussen Archie CRM/XRM en Exact. Dit houdt in dat gegevens die in de Archie CRM-database worden ingevoerd door Exact worden overgenomen en andersom. Voor organisaties met een grote documentenstroom heeft Ceréma het product WordConnect ontwikkeld. Deze interface koppelt Word aan Archie om relatie- en documentbeheer te integreren. Frontline ontwikkelde de CTI (Computer Telefonie Integratie)-server, die het mogelijk maakt om te bellen vanuit de Archie-database en te zien wie er belt via een pop-up met de klantgegevens. Sizo Solutions voorziet in een standaardkoppeling naar diverse telemarketingbureaus, die hierdoor prospects of relaties uit de Archie CRM-database belt en de gespreksresultaten en bezoekafspraken registreert. Tot slot ontwikkelde Search & Solve een interface tussen de analysesoftware van Business Objects en Archie CRM/XRM.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/263572). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.