Managed hosting door True

Microsoft komt met nieuw partnerprogramma

 

Microsoft heeft op de jaarlijkse Worldwide Partner Conference in New Orleans een nieuw wereldwijd partnerprogramma aangekondigd.

In het nieuwe Microsoft Partner Program staan de partners centraal en gaat het Microsoft erom hen te helpen hun omzetmogelijkheden te vergroten en de oplossingen te bieden waar klanten om vragen. Nadere details over de uiteindelijke invulling van het programma voor Nederland zullen in november, december en januari bekend worden gemaakt. Het nieuwe Microsoft Partner Program is geheel ontwikkeld vanuit het oogpunt van de partner en garandeert een optimale samenwerking met Microsoft en de hoogste waarde voor partners. Het programma houdt rekening met de bestaande investeringen terwijl er tegelijkertijd een nieuw raamwerk voor de toekomst mee wordt gelegd. Hiermee kunnen partners voorzien in het complete scala aan oplossingen die klanten nodig hebben, terwijl ze sneller en flexibeler kunnen reageren op vragen uit de markt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2633). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.