Managed hosting door True

Hans-Christof Kaller nieuwe directeur AMIS Duitsland

 

Hans-Christof Kaller (65) is op 1 mei begonnen als nieuwe directeur van AMIS Duitsland. Hij volgt hiermee Bernhard Mühlbauer op die zich vanaf deze datum gaat richten op andere uitdagingen binnen AMIS.

De heer Kaller is afkomstig van Axway & Atos Origin, waar hij onder meer brandmanager en salesmanager was. Daarnaast heeft hij ruime managementervaring bij onder meer Capgemini en CMG opgedaan. Kaller is getrouwd en heeft drie kinderen.

Marktpotentie
Algemeen directeur van AMIS, Rob van de Star is zeer verheugd over de aanstelling van Hans-Christof Kaller: "Er is veel marktpotentie in Duitsland en AMIS heeft in Duitsland al een mooie klantenkring opgebouwd, waaronder Deutsche Post. Met Hans-Christof aan boord gaan we met AMIS Duitsland een nieuwe fase in, waarin groei centraal staat". Kaller omschrijft zichzelf als een echte 'grondvester': "Ik zie er erg naar uit de bestaande klantenkring verder uit te breiden en nauw aan te sluiten bij de kennis en ervaring van de Nederlandse collega's. Daarnaast zijn de plannen, het dienstenportfolio uit te breiden met onder meer EAI- and ERP-oplossingen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2587591). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.