Managed hosting door True

ISDC start Facilitated Nearshore Test Services

 

ISDC, leverancier van nearshore outsourcingsdiensten voor het ontwikkelen van bedrijfskritische maatwerkapplicaties, introduceert haar nieuwe Facilitated Nearshore Test Services.

Met deze testdiensten geeft ISDC klanten toegang tot de faciliteiten en expertise van de testafdeling in het eigen softwareontwikkelcentrum in Roemenië. Klanten kunnen hun applicaties door testspecialisten laten valideren ten opzichte van de specificaties en de praktijksituatie. Dit geeft gebruikers en opdrachtgevers in een vroeg stadium inzicht in de kwaliteit van applicaties en de risico's bij het in productie nemen. Deze risico's kunnen vervolgens worden geminimaliseerd, zodat de applicaties optimaal voldoen aan de wensen van gebruikers en passen in de unieke bedrijfsprocessen van opdrachtgevers. Dit verzekert een snelle adoptie van de applicaties onder eindgebruikers.

Door het vroegtijdig opsporen en verhelpen van fouten behalen klanten met de Facilitated Nearshore Test Services van ISDC kostenbesparingen tijdens ontwikkeling, implementatie en productie. De testers bouwen kennis van de applicaties op door intensief samen te werken met functioneel ontwerpers en opdrachtgevers. De functionele specificaties worden nauwkeurig getoetst op testbaarheid en samen met de acceptatiecriteria uitgewerkt in testgevallen en -scripts. Tijdens de uitvoering werken de testers nauw samen met de ontwikkelaars. Dankzij de korte communicatielijnen wordt verlies van kostbare tijd voorkomen.

Cor Geertsma, CEO van ISDC: "Onze Facilitated Nearshore Test Services worden geleverd in Nederland, maar uitgevoerd in Roemenië. In dit land studeert jaarlijks een groot aantal hoogopgeleide ICT-ers af. Het ICT-segment draagt hierdoor een aanzienlijk aandeel bij aan de snel groeiende economie van Roemenië. Dat maakt het segment ook interessant voor afgestudeerden in onder meer bedrijfskunde en economie. Deze hoogopgeleiden beschikken over kennis van de bedrijfsprocessen en toepassingen in diverse branches waardoor zij bij uitstek geschikte kandidaten zijn om als tester aan de slag te gaan. Een goede mix van senioriteit in onze testafdeling draagt ertoe bij dat ISDC een aantrekkelijke werkgever is voor zowel ervaren testers als schoolverlaters. Alle nieuwe testers doorlopen bij ons een uitgebreid opleidingsprogramma en worden ISEB/ISTQB gecertificeerd."

ISDC heeft Peter van Lint aangesteld als testmanager. Hij begeleidt de testprojecten voor Nederlandse klanten en adviseert hen bij het formuleren en uitvoeren van de juiste strategie voor systeem- en acceptatietests. Daarnaast bewaakt hij de processen van de testafdeling in Roemenië en ondersteunt hij de afdeling bij het werven, selecteren en opleiden van testers.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2578502). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.