Managed hosting door True

Softwarebedrijf Triodor vormt joint venture met Lely

 

Ontwikkelaar van software Triodor zet de samenwerking met het Nederlandse bedrijf Lely voort in een joint venture. Ook wil het bedrijf nieuwe vestigingen openen in Turkije.

Softwarebedrijf Triodor en producent voor de melkveehouderij Lely gaan samenwerken in een joint venture. Vrijdag tekenden zij in de Turkse stad Istanbul het contract.

Triodor, dat een vestiging heeft in Nederland en Turkije en voorheen bekend stond als Solutions Gallery, werkt al langer samen met Lely. De ontwikkelaar voorziet Lely van software voor melkrobots.

De komende tijd willen de bedrijven hun samenwerking verder uitbouwen. Zo gaan de bedrijven werken aan nieuwe mogelijkheden om het werk van de Nederlandse boer te verlichten. "We werken bijvoorbeeld samen met universiteiten om dingen te bedenken die nog niet bekend zijn in de melkindustrie", aldus Triodors directeur Atilla Aytekin. Meer informatie daarover wilde Aytekin nog niet prijsgeven.

De komende jaren wil Triodor nieuwe vestigingen openen in onder andere de Turkse steden Kayseri, İzmir en Eskişehir. De nieuwe vestigingen gaan volgens Triodor banen bieden aan ongeveer vierhonderd ontwikkelaars.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2464429). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.