Managed hosting door True

Directeur Exact software naar Liaison Nederland

 

Alex Bos (37) is per 1 maart 2008 aangetreden als directeur van Liaison Nederland. Liaison heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het zoeken van nieuwe relaties voor Telecom en IT bedrijven.

Met de komst van Bos behoort nu ook klantbehoud tot de kernactiviteiten van Liaison. In zijn vorige functie, general manager van de divisie Retail bij Exact Software Nederland, heeft hij veel ervaring opgedaan met het behoud van de juiste klanten. Bos heeft zich de afgelopen vijftien jaar gericht op commerciële activiteiten in de ICT-sector.

Liaison werkt met de focus op het rendement van haar klanten. Door effectief te zoeken naar nieuwe klanten en het op doordachte wijze onderhouden van het huidige relatiebestand, kan Liaison helpen bij het versterken en uitbreiden van het rendement. Kernwoorden hierbij zijn het ‘bewaken' en 'trechteren' van marktinformatie. De ervaring leert dat bedrijven die de prospectdatabases goed beheren en adequaat opvolgen tot twintig procent meer omzet op jaarbasis genereren ten opzichte van hun concurrentie.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2371593). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.