Managed hosting door True

RES Software breidt partnerkanaal uit

 

RES Software, leverancier van softwareoplossingen voor het beheer en onderhoud van it-omgevingen, heeft nieuwe partnerovereenkomsten gesloten met managed service providers (MSP's) Capgemini en Inter Access voor het integreren van RES Software in hun outsourcing oplossingen in de Nederlandse markt. Tevens heeft RES Software in Nederland consulting overeenkomsten gesloten met Log-in Consultants, Cranberry Consulting en Qwise. Daarnaast is er een internationale oem-overeenkomst gesloten met Cranberry.

Bij Inter Access zal RES Software een standaard onderdeel worden van de Work Place OnDemand- (WOPD-)oplossing gericht op de mkb-markt. Michiel van Vlimmeren, directeur managed ict services bij Inter Access licht toe: "Inter Access heeft zijn managed service-portfolio enige tijd geleden aangevuld met Work Place OnDemand. Een werkplek concept waarmee onze klanten de bedrijfseigen omgeving met de bedrijfseigen functionaliteit op elk moment vanaf elke locatie kunnen benaderen en gebruiken. Voor onze klanten is het een belangrijk voordeel dat op basis van daadwerkelijk gebruik van de omgeving betaald wordt. Voor partners betekent dit dat zij zich flexibel op moeten stellen als het gaat om de doorbelasting van kosten. De Managed Service Provider overeenkomst van RES Software stelt Inter Access in staat om het betaal-naar-gebruik model door de hele keten in te vullen."

RES Software werkt met consulting partners nauw samen op het gebied van kennisuitwisseling, waardoor beide partijen in staat zijn elkaar commercieel te versterken en aan te vullen in salestrajecten naar klanten. Eric-Jan van Leeuwen, commercieel directeur Log-in Consultants: "Als onafhankelijke consultancy organisatie op het gebied van Application Delivery zijn wij verheugd dat onze jarenlange relatie met RES Software door deze partnerovereenkomst officieel wordt gemaakt. De product portfolio van RES Software wordt door diverse klanten als zeer succesvol beschouwd en heeft de toegevoegde waarde bij onze relaties ruimschoots bewezen."

RES Software zal met Cranberry Consulting voornamelijk op het gebied van marketing en sales samenwerken om het product Smart Clients in de markt te zetten. Smart Clients zijn kleine boxjes, met de kracht en flexibiliteit van een pc en de veiligheid van een private network. Op deze Smart Clients wordt standaard RES Wisdom geïnstalleerd, hetgeen centraal beheer mogelijk maakt. Verder zullen de ondernemingen op technologisch vlak samen oplossingen blijven ontwikkelen. "Onze relatie met RES Software helpt ons met het leveren van aantoonbaar toegevoegde waarde voor klantorganisaties als het gaat om hoogwaardige, onafhankelijke en innovatieve it-consultancy op het gebied van application delivery", aldus Alexander Bisschop, directeur Cranberry IT Consultants.

"Als wereldwijde aanbieder van softwareoplossingen werken wij met een groot aantal professionele partners in diverse landen", aldus Hans Middelburg, CEO van RES Software. "We zijn dan ook zeer verheugd met deze nieuwe partners die onze klanten optimaal kunnen adviseren in de nieuwste ontwikkelingen van onze technologieën."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2152864). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.