Managed hosting door True

OutSystems zet nieuw partnernetwerk op

 

OutSystems zet een partnernetwerk op in Noord Europa, om te beginnen in Nederland. Daarvoor is Ricardo Pereira aangesteld als regionale partnermanager. De leverancier meent dat zijn applicatieplatformen de winstmarges van partners kunnen verbeteren.

"Partners kunnen hun winstmarges verhogen door tot vier keer zoveel tijd te besparen en productiever te zijn. Eventuele projectrisico's, zoals overschrijding van budget en tijd, nemen af vanwege de schaalbaarheid en flexibiliteit van de oplossing", aldus OutSystems.

Het partnerprogramma is gericht op drie soorten partners: var's, solution providers en service enablers. Partners in Zuid Europa hebben er nu zes maanden ervaring mee. Volgens OutSystems is dat tot nu toe waardevol voor ze geweest.

‘Partners ontzettend belangrijk'
Arnoud Hablous, sales manager Noord Europa bij OutSystems: "Partners zijn voor ons ontzettend belangrijk. Als zij hun klanten goede oplossingen bieden kunnen zij ons helpen onze groeidoelstellingen te behalen. In de praktijk zijn zij vaak het eerste aanspreekpunt voor de klant."

Met de aanstelling van Pereira denkt OutSystems beter te kunnen inspelen op de behoeftes van partners. De leverancier biedt geregistreerde partners onder andere ondersteuning bij implementaties en hulp bij uitbreiding naar nieuwe markten. "De focus bij de ontwikkeling van het partnernetwerk ligt op Nederland, want van hieruit bedienen wij de Noord-Europese markt", legt Hablous uit.

Pereira (30) werkt sinds 2005 bij OutSystems. Eerst was hij presalesmanager en tot onlangs regionaal partner manager Zuid Europa. In Spanje en Portugal was hij verantwoordelijk voor het opzetten van een partnerkanaal. Ook ging hij samenwerkingsverbanden aan met Capgemini, Altra-CIS en Ericsson. Verder sloot hij verschillende overeenkomsten met partijen in de financiële, telecom en energiemarkt. Voor hij bij OutSystems kwam werken bekleedde hij presalesmanager functies bij verschillende telecom- en mediabedrijven.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2144842). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

Het is geweldig om te zien hoe deze organisatie wordt omgebouwd tot een strategische en belangrijke speler op het gebied van applicatie ontwikkeling. Met de aanname van Hablous is al een zeer stratigische beslissing genomen, hij is in staat om een kleine organisatie uit te bouwen tot een gestroomlijnde verkoop machine. Met deze aanname is een brede stap in de uitbouw van noord europa gedaan. Ik zie dit met zeer veel vertrouwen gebeuren.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.