Managed hosting door True

Red Hat lanceert nieuw JBoss-partnerprogramma

 

Onlangs lanceerde onlangs een nieuw partnerprogramma welke Europese isv's in staat stelt Red Hat's nieuwe JBoss Enterprise Middleware aanbod te bundelen en daarnaast de ondersteuning uit te breiden richting hun klanten.

Binnen het nieuwe programma, zal de isv-oplossing vallen onder de Red Hat Developer Subscriptions, welke eindklanten kundig advies en ondersteuning bij ontwikkeling biedt. Middels dit programma, wil Red Hat alle klanten toegang geven tot hoogwaardige ondersteuning van JBoss Enterprise Middleware en hen op die manier vertrouwen geven in de op JBoss gebaseerde isv-oplossingen.

Deze aankondiging volgt een recente stap van Red Hat, om van het ondersteunen van individuele JBoss componenten over te gaan op het ondersteunen van het geïntegreerde JBoss Enterprise Platform en Framework distributies. Het nieuwe programma elimineert het risico dat isv's JBoss.org-community releases (die niet ondersteund worden) ontwikkelen en distribueren, en biedt daarvoor in de plaats JBoss Enterprise Middleware als een ondersteund centraal platform.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2044239). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.