Managed hosting door True

Nieuwe countrymanager voor Babylon

 

Babylon benoemt Christian Winterholler tot countrymanager voor Nederland en Oostenrijk. Babylon is de internationale producent van de gelijknamige software om met één klik vertalingen te maken en informatie uit naslagwerken te halen.

De positie van countrymanager is recent gecreëerd in een aantal landen en ingevuld met bestaande werknemers. Hiermee komt het bedrijf tegemoet aan de marktvraag die is ontstaan door de sterke groei over de afgelopen jaren.

Christian Winterholler is per direct verantwoordelijk voor het partnerkanaal, de marketing- en pr-activiteiten, en de relatie met een aantal grote klanten in beide landen. Hij blijft daarnaast verantwoordelijk voor de klantrelaties met grote klanten in Centraal-Europa en werkt vanuit de Babylon-vestiging in München.

In 2004 startte Winterholler zijn carrière bij Babylon als Key Account Manager Centraal Europa. Hij was medeverantwoordelijk voor de grote successen van Babylon in de laatste jaren. In de periode hieraan voorafgaand deed hij omvangrijke branchekennis op bij het Fujitsu Siemens Computers Software Center.

"Zowel de economieën als de mensen in Oostenrijk en Nederland zijn in sterke mate internationaal georiënteerd", aldus Christian Winterholler. "Daarmee groeit de vraag naar intelligente vertaal- en naslagtools voor communicatie in vreemde talen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2040470). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.