Managed hosting door True

Distributieovereenkomst ETC en Websense Express

 

Websense stelt ETC aan als eerste geautoriseerde distributeur in Nederland voor zijn nieuwe product Websense Express, dat specifiek is ontwikkeld voor het mkb.

ETC is geselecteerd dankzij zijn ervaring in het mkb, de geografische dekking en de sterke reputatie op het gebied van support. ETC heeft meerdere kantoren in Nederland en ondersteunt resellers bij de levering en implementatie van oplossingen. ETC gaat ook trainingen over Websense Express aanbieden en zowel kanaalpartners als eindgebruikers ondersteunen.

Websense heeft Websense Express gelanceerd om web-security en contentfiltering binnen bereik van klanten te brengen, die voorheen vanwege hun omvang niet over deze functionaliteit beschikten. Onderdeel van het mkb-partnerprogramma is, dat ETC dertig nieuwe Nederlandse resellers voor Websense gaat werven.

"Websense heeft een sterke reputatie in webbeveiliging en productiviteitsoplossingen voor grote ondernemingen", zegt Richard Slot, brand manager bij ETC. "Met de lancering van Websense Express biedt het bedrijf dezelfde krachtige oplossingen voor het mkb. We zijn ervan overtuigd dat de combinatie van contentfiltering en de mogelijkheden van internetbeveiliging nieuwe verkoopkansen biedt, juist voor onze relaties die zich richten op deze sector. Met het Websense-aanbod bieden we klanten snel en eenvoudig in te zetten oplossingen tegen een aantrekkelijk prijspeil."

Terry Conroy, country manager bij Websense: "We zijn zeer verheugd dat we ETC als Websense Express-distributeur hebben kunnen optekenen. We geloven dat het mkb enorme kansen biedt voor onze bestaande partners en voor de nieuwe channel die ETC gaat werven. Succes in deze markt is niet alleen afhankelijk van het leveren van goede producten, het gaat ook om een combinatie van een goed verkoopkanaal en de juiste boodschappen en marketingactiviteiten. Deze combinatie biedt ETC, en daarmee ook Websense, veel voordeel."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2038055). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.