Managed hosting door True

Copaco organiseert 'The Truth about SOA'

 

Copaco Nederland nodigt haar klanten, samen met SNUG, uit voor'The Truth about SOA'; Symposium Communities & Connections 2007.

Het symposium, gericht op eindgebruikers en partners, vindt plaats op donderdag 14 juni 2007 in het Rotterdam Airport Hotel. Deelnemers aan dit evenement krijgen de kans om te netwerken met hun SOA collega partners. De nadruk van deze dag ligt op de praktische mogelijkheden van SOA voor hun organisatie of die van hun klant.


SOA (Service Oriented Architecture) is een belangrijk agendapunt binnen de IT. Maar wat betekent dit voor een organisatie? En wat zijn de mogelijkheden van social software? Op deze en andere vragen wordt antwoord gegeven op het symposium. Ook wordt er ruimte geboden voor klantcases. Zo zal onder andere ABN Amro spreken over haar ervaringen met Second Life. Deelnemers krijgen volop de gelegenheid om met partners te spreken over SOA en social software en kunnen ervoor kiezen om hun eigen producten en services aan te bieden op de informatiemarkt.


Copaco Nederland, hoofdsponsor van dit evenement, wil haar klanten ook de kans geven om aan toekomstige SNUG-evenementen deel te nemen. Daarom stelt de distributeur voor de snelle aanmelders tien gratis lidmaatschappen ter beschikking.

Korting op deelname informatiemarkt
Klanten kunnen ook - tegen een gereduceerd tarief - deelnemen aan de informatiemarkt. Voor tarieven kan men contact opnemen met Petra Ras van Copaco Nederland (040 2 306 204 of petra.ras@copaco.nl).

Meer informatie en inschrijving
Meer informatie vindt u op: www.snug.nl/home/snugnew.nsf/web/communities2007. Mensen die zich willen aanmelden voor het symposium en of die willen deelnemen aan de informatiemarkt, kunnen een mail sturen naar Petra.ras@copaco.nl.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2002093). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.