Managed hosting door True

Buyitdirect.com wordt Microsoft-LAR

 

Buyitdirect.com is officiële large account reseller (LAR) van Microsoft geworden, waardoor het bedrijf gespecialiseerd is in advisering en verkoop ten aanzien van Microsoft-volumelicentiecontracten zoals Select, Enterprise Agreement, Enterprise Agreement Subscription, Open Value en Open Value Subscription.

Dik Graaff, algemeen directeur van Buyitdirect.com: "De software- en licentiedesk van Buyitdirect.com biedt al een aantal jaar advies voor wat betreft alle software en licenties die bedrijven in huis hebben en geeft de ideale licentiepositie voor de organisatie weer. Met een in eigen beheer ontwikkelde applicatie op het gebied van asset management ondersteunen wij de klant daarbij. Niet alleen de licentiestructuur van Microsoft, maar ook die van andere fabrikanten worden volledig in kaart gebracht en zijn online inzichtelijk. Buyitdirect.com levert niet alleen een breed assortiment software -en licentieprogramma's, maar geeft ook gericht advies voor beter beheer en terugdringen van kosten voor software in het algemeen. Voor veel van onze opdrachtgevers vervullen we deze rol al en vanaf vandaag vullen we dit in met de officiële autorisatie van Microsoft."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1996424). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.