Managed hosting door True

FileMaker lanceert nieuw technisch netwerk

 

FileMaker introduceert met ´FileMaker Technical Network´een nieuwe dienst voor FileMaker-gebruikers en ontwikkelaars.

De nieuwe dienst biedt exclusieve toegang tot technische informatie en software, zodat leden hun technische kennis kunnen vergroten, betere database-oplossingen kunnen ontwikkelen, nieuwe ideeën kunnen delen en technische problemen op kunnen lossen.

"FileMaker´s Technical Network is zowel geschikt voor beginnende gebruikers van FileMaker als voor doorgewinterde ontwikkelaars die hun FileMaker-vaardigheden willen verbeteren en op de hoogte willen blijven van de nieuwste ontwikkelingen van de database-oplossing," zegt Ryan Rosenberg, vice-president marketing en services van FileMaker Inc. "Het FileMaker Technical Network is ideaal voor iedereen die FileMaker-toepassingen ontwikkelt voor persoonlijk gebruik, bedrijfsgebruik of voor andere bedrijven FileMaker-toepassingen ontwikkelt."

Het FileMaker Technical Network voorziet leden van een keur aan producten, diensten en voordelen, waaronder:
- Virtuele bibliotheek voor FileMaker-leden: Biedt diepgaande informatie over een breed spectrum van ontwikkelaspecten, verwijst naar externe data-bronnen en verhoogt de database vaardigheden.
- FileMaker-Tech Talk: Een live, online discussie-forum waar FileMaker Pro-gebruikers elkaar kunnen treffen voor het uitwisselen van tips en kennis bij het ontwikkelen van FileMaker database-toepassingen.
- Server Advanced Development-licentie: Biedt een effectieve manier om in FileMaker Pro-gebaseerde toepassingen te ontwikkelen en testen op Internet.
- Vijf gratis FileMaker-toepassingen: Vijf toepassingen die ontworpen zijn om specifieke taken goed te beheren: Recruiter (ondersteunt recruiters bij de coördinatie, identificatie en het vinden van de juiste kandidaten), Tasks (creëert en verdeelt taken, trekt conclusies uit opgevolgde taken en communiceert deadlines), Meetings (ontwikkelt agenda's, verzamelt vergaderingsnotulen, volgt actiepunten op), Donations (voor het inrichten, opsporen, beheren en stroomlijnen van geldinzamelingcampagnes en donatie inspanningen) en Work Requests (voor het creëren, opvolgen en rapporteren van werkvraagstukken).
- De primeur van het testen van de nieuwste FileMaker-software: Dertig dagen voordat de software officieel te verkrijgen is, kunnen leden de nieuwste software proberen.
- FileMaker Pro Design Packs: Deze bevatten gebruiksklare grafieken en data-sjablonen om leden te helpen bij het sneller ontwikkelen van beter uitziende toepassingen.

FileMaker introduceert tevens de FileMaker Business Alliance voor bedrijven die zich met name bezig houden met het ontwikkelen en verkopen van FileMaker-producten en diensten. De FileMaker Business Alliance biedt leden marketing-en verkoop-ondersteuning door FileMaker.

FileMaker Technical Network vervangt FileMaker Solutions Alliance
Het nieuwe Technical Network en de FileMaker Business Alliance, vervangen samen het bestaande FileMaker Solutions Alliance (FSA) programma. Huidige FSA-leden worden automatisch lid van de nieuwe programma´s. FSA-leden op ´subscriber´-niveau worden lid van het FTN en FSA-leden die ´Associate´ zijn worden lid van het FTN en de FileMaker Business Alliance. FSA-leden die Partner´zijn, ontvangen krijgen de status van het nieuwe, exclusieve ´Platinum´ niveau binnen de FBA toegewezen. Zie http://www.filemaker.nl/pr/fba voor meer informatie.

Beschikbaarheid
Deelname aan het FileMaker Technical Network kost € 79,00 per jaar. Inschrijven is mogelijk via http://www.filemaker.nl/pr/technet.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1964880). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.