Managed hosting door True

Novell stelt nieuwe EMEA-president aan

 

Novell heeft Volker Smid aangesteld als president voor de EMEA-regio. Hij volgt Tom Francese op die in oktober al werd aangesteld als executive vice president voor de wereldwijde verkopen van Novell.

"EMEA is een erg belangrijke regio voor Novell", zegt Francese. "Smid heeft een geweldige klus geleverd bij Novell Centraal-Europa en ik verwacht dat hij dit succes in de gehele EMEA-regio kan doorvoeren."

Smid werd in mei 2005 aangesteld als de general manager van Novell in Centraal-Europa. Daarvoor was hij senior vice president EMEA en de Aziatische Pacific bij PTC, waar hij verantwoordelijk was voor de product life cycle en het enterprise content management voor bedrijven in de middenmarkt. Smid is ook nog vice president Noord-Amerika geweest bij POET, een platform provider voor b2b e-commerce en supplier relationship management, en ceo bij de Duitse softwareleverancier Prompt Medizinische Informationssysteme.

"EMEA is een belangrijke groeimarkt voor Novell en we zien een enorm potentieel om onze Linux open source- en managementoplossingen naar onze klanten in deze regio te brengen", zegt Smid. "Novell heeft een lange en sterke historie in EMEA, die nog belangrijker werd door de overname van SuSE Linux Duitsland in 2004. Ik kijk er naar uit om EMEA-klanten het maximale uit hun it-systemen te laten halen en ga proberen om van EMEA een groeiende markt voor Novell te maken."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1798906). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.