Managed hosting door True

RealData krijgt Microsoft Gold-status

 

Automatiseringsbedrijf RealData Systems uit Hillegom is onlangs door Microsoft benoemd tot Gold Certified Partner. Het is de hoogste erkenning die Microsoft in haar partnerprogramma.

Marcel Goulmy, directeur van het in 1994 opgerichte RealData Systems: "We hebben bewezen dat we voldoen aan een reeks zware criteria, waarbij het aantal succesvolle geïmplementeerde projecten en de huidige status van het technische platform meewegen in de beoordeling. Er wordt gekeken naar het aantal gecertificeerde medewerkers binnen het bedrijf, maar ook naar de opleidingstrajecten die met succes zijn afgerond. In ons bedrijf zijn zelfs álle technische en it-medewerkers gecertificeerd. Met onze Gold status kunnen we de huidige kwaliteit van dienstverlening blijven garanderen naar de klanten. Snel en accuraat. Microsoft biedt ons nu voorrang bij hun grote dienstenaanbod waaronder toegang tot alle benodigde software, trainingen en directe support. Daar profiteert ook onze klant van. Alle reden dus om op de ingeslagen weg door te gaan."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1793658). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.